søndag 31. juli 2011

Snåsatreff 22-24.07

Helga 22-24 juli var det klart for Snåsatreff for vorstehklubben avd. Nord og Sør Trøndelag. Gunhild hadde mikset og trikset for å få fri den helga. Og som en ekstra glede, så fikk vi narret Ellen Marie og Tom Erik til å bli med på moroa. De har Faio, broren til Falk og en sjarmerende eldre strihårdame. Molly. Det var utrolig artig å treffe den gjengen igjen!

Vi var på fjellet fredag, lørdag og søndag. Noen fuglearbeider ble det, men det var veldig dårlig vitring så det meste endte med støkk. Faio fikk seg et ok arbeid på en stegg. Om det var tynt med fuglelukt, så var det desto mer lemen.....i mengder. De fleste hundene slo fort over på lemenjakt, og Falk og Imo var blandt de ivrigste. Imo spiste vel tilnærmet sin egen vekt i løpet av helga!! Falk viste enkelte gode tendenser, men var stort sett på lemenjakt. Det vi virkelig syntes var artig var at Imo viste veldig gode søkstendenser. Spesielt på fredag og søndag hadde han noen gode slipp. Han gikk så og si helt selvstendig og holdt fin kontakt uten å være altfor avhengig av sin fører. Det lover godt! Neste uke skal Imo prøve seg i duer og det er vi veldig spent på. Falk skal også i ilden, men her blir det nok mest galskap og harde forsøk på å få seg en matbit(les. duesteik)

Ellers var det mye sosialt og artig hele helga. Det var gøy å treffe nye bekjentskaper innen vorstehmiljøet og vi gleder oss allerede til neste treff!! 

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar