søndag 15. mai 2011

Aktive dager

Vi har et aktivt bikkjeliv for tiden. Den standhaftige Falk og hans håpefulle eier går på apportkurs. Håpet er at apporten kan hjelpe til med å bedre kontakten med Falk i fjellet i tillegg til at det er en en knallfin sommeraktivitet. Og når fuggern først blir skutt for Falk så får vi satse på at han henter den selv!

Imo har begynt på valpekurs. Det ble mest sosialisering første gangen. Tror lillegutt ble litt satt ut av så mye bikkjer og folk. Han har også hatt sin første svømmetur. Ingen nøling der i gården! Han kastet seg ut i vannet, men syntes nok badetemperaturen kunne vært noe høyere!

Ellers går dagene med til den vanlige treningen på NEI, JA, SITT og  HIT. Det går kjempefint! De nærmeste ukene starter vi også med innlæring av sitt og innkalling på fløyte.

Neste helg skal vi på treff med Namdal fuglehundklubb. Falk er påmeldt duetrening for å få noen tips på hva som kan gjøres med hans manglende fasthet i stand. I tillegg blir det masse sosialt og moro både for hunder og eiere. Det er knallgode fuglehundmiljøer der vi bor og det skal vi utnytte til det fulle.


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar